NEN-EN-ISO 9001:2015 (TUV) CE 93/42 EEG
Meekers Medical
Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Non-stick pincetten

NonStick

Het grootste voordeel van NonStick is dat deze pincetten niet plakken aan het weefsel. Chirurgen kunnen hierdoor snel en nauwkeurig werken. Een tweede voordeel is dat de tips van de Non-Stick pincetten massief zijn (geen coating). Het NonStick effect blijft, ondanks eventuele krasjes door schoonmaken!

 

Wat maakt SuperGliss anders dan andere non-stick pincetten?

Non-stick pincetten zijn al een tijdje op de markt. De tips van de meeste non-stick pincetten zijn voorzien van een coating dat verkleving tegengaat. Echter, na verloop van tijd slijten die tips, waardoor het non-stick-effect verdwijnt.

SuperGliss pincetten onderscheiden zich hierin. In tegenstelling tot andere non-stick pincetten (die een non-stick coating hebben) maakt Supergliss geen gebruik van een coating.

De punten van de Supergliss zijn volledig gemaakt van speciaal ontwikkeld, niet-plakkend materiaal, waardoor het non-stick effect de gehele levensduur zal blijven bestaan. Eventuele krasjes kunnen niet leiden tot vermindering van het non-stick effect.

Het massieve non-stick materiaal zorgt er ook voor dat de punten niet heet worden. Dit voorkomt oververhitting van de isolatie en daarmee samenhangende haarscheurtjes.

De Supergliss pincetten hebben, dankzij bovenstaande eigenschappen, een uitzonderlijk lange levensduur.

Proberen?
U kunt een oud of versleten bipolair pincet omruilen voor een Sutter bipolair pincet en ontvangt dan 15% korting op de aanschaf hiervan.
Wilt u eerst overtuigd worden? Vraag dan een gratis demo aan van twee weken, zodat u zelf de voordelen van het niet aankoeken kunt proberen!


Documentatie

Overzicht SuperGliss® NON-STICK (DE/EN) 2017 (PDF)

Inruilactie: uw oude pincetten zijn geld waard!

Lever uw oude pincet in en ontvang 15% korting op een nieuw SUTTER pincet. Bel 030 - 261 2083